ממליצים עלינו

שף גסטון -שף  בעל כוכב מישלן

אחד הקורסים המעיניינים שחוויתי.  תמיד רציתי להרחיב את אופקי הבישול שלי למקומות קצת יותר אקזוטים - ושוקולד הוא ללא ספק אחד מהם . ממרומי גילי הופתעתי לגלות . כמה ידע ניתן להרחיב וכמה השוקולד הוא ללא ספק מרכיב בלתי רגיל גם בבישול. מומלץ ומהנה ביותר

בעלי מסעדת יין ושוקולד

כבעלי עסק שמוכר שוקולד וגם יין, רצינו שגם העובדים שלנו יחוו חוויה אמיתית ומקיפה אודות השוקולד ומרכיביו. העובדים חזרו נשכרים,מלאי ידע והמון הנאה. השקעה שווה לכל עסק

בעלים וברמן בר השף

אומנם יין הוא התחום העיקרי שלי,אבל שוקולד תמיד עניין אותי. כבעל עסק בתחום המזון וגם כבעלים שעבר הכשרות בחייו, אני מוכרח לציין שהקורס היה מקיף,מעניין ומכיל. את זה ניתן בהחלט להרגיש לפי תבניות השוקולד המיוחדות שמהם נהנים ילדי מאז סיימתי את הקורס
השירות שלנו ניתן בימים א-ה מהשעות 9:00-20:00

טלפון
  
דוא"ל 
 info@seotothelimit.co.il
כתובת
 
   
נתניה, ישראל 

לשירותכם

FacebookGoogle+TwitterYoutubeLinkedinBlogger